måndag 3 maj 2010

Älg hund


Eftersom förra inlägget hette Ren hund så måste detta inlägg heta Älg hund :-)

Leon har haft en mysdag idag, matte har varit febrig och hängig så vi har bara varit soffpotatisar. Riktigt skönt det också ibland..

Har läst hundböcker både Allmänlydnads boken av Inki Sjösten och en jättebra bok av Barbro Börjesson .. Då börjar mina funderingar kring min och Leons relation.. Har vi en bra relation ??? vad gör jag för fel?? Känner han sig trygg i mig som ledare?? Hur ska jag göra för att bli bättre???? Jag tycker att jag är tydlig och att han förstår mig, men ibland tar jag mycket förgivet av honom som jag sedan blir arg över att han inte förstår. Han är väldigt glad och lätt att ha och göra med, oftast med på allt med viftande svans. Ibland börjar jag tvivla på mig själv och mina kunskaper, och kommer i en svacka med hundträningen.. Tror bestämt att jag har hamnat i den svackan nu. Det känns som om jag själv borde gå kurs för att bli bättre. Jag tror inte alls på mig själv och mina kunskaper, som jag egentligen har gömda någonstans i hjärnkotoret.

2 kommentarer:

 1. Aghamores matte3 maj 2010 14:38

  Fyndigt med älghund o renhund Haha =)
  Klart du är en bra ledare.. Han verkar väl jättetrygg o så himla duktig.. inte ens rädd för ett stort älghuvud =)
  Han är nog glad att han har dig som matte o inte nån av dårarna jag läste om i ett annat inlägg, som inte tycker om hundar. o all hjälp han fått när han varit sjuk, man blir alldeles varm i hjärtat. =)
  Sköt om er..
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för dina ord, det är stärkande :-)

  SvaraRadera