fredag 28 maj 2010

Laddar inför lydnadstävlingen

Imorgon ska vi tävla, vi har inte varit på någon tävling sen i höstas.. Vi var uppe på bruks i onsdags och var med på en träningstävling, det gick jättebra så vi ska nog kunna ta hem ett sista 1.a pris. Leon är i ganska bra form efter magsjukan( Eller så hade hade han stoppat i sig någonting mysigt) , förutom att han fått eksem på hela huvudet och öronen och ner på nacken.. Kanske beror på att han badat i vårvattnet???
Men imorgon gäller det och vi ska ladda till tusen. . :-)

En annan rolig sak är att det kommit 3 älgkalvar på Arctic Moose Farm, 2 stycken har dom varit tvungna att börja flaskmata pga att mamman inte ville/kunde ta hand om dem, den andra är hos sin mamma Lydia. Vi hoppas nu att båda två kommer att överleva. Prinsessorna har fått namnen Klara och Märta. Anna-Carin sover med dem ute i ladan, dem är nerbäddade i halm och får ersättningsmjölk. Just nu är dem pigga och det ser ut som att dem kommer att klara sig.

5 kommentarer:

 1. Aghamores matte28 maj 2010 02:05

  Lycka till i morgon, håller tummarna =)

  Jag hade en golden innan Aghamore o han fick oxå en massa exem, o klåda.. kan va det där badandet, men det är ju så himla kul ju =)

  SvaraRadera
 2. Tack, vi ska göra vårt bästa :-)
  Ja jag tror att det är vattnet som ställt till det.. men det är det bästa han vet så inte kan vi förbjuda det :)

  SvaraRadera
 3. Aghamores matte28 maj 2010 08:16

  hoppsan glömde skriva Aghamores matte haha..

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jo, jag har börjat igen.. :) Lycka till på tävlingen! Håller tummarna för ett 1:a pris :) Å vad roligt att ni fått älgkalvar. Måste komma och se dem snart HaD kram Anna-Lena

  SvaraRadera